Transformation

Transformation
gartnervænget Farum

Transformation

 

Transformation

Med udgangspunkt i husets oprindelige stil, tilstræbes det at skabe en mere tidssvarende ramme om det moderne dynamiske familieliv gennem etableringen af et stort, lyst, åbent og fleksibelt opholdsrum.

 

Køkkenet integreres på en interessant måde i dette rum under hensynstagen til bygningens bærende konstruktion og kombineret med en let bearbejdning af det store glasparti mod den dejlige have, søger denne løsning på nænsom vis, at fokusere husets orientering mod syd, hvor en ny stor terrasse danner en udendørs fortsættelse af opholdsrummet.

 

Gennem en bearbejdning af form, materialitet og funktion omkring den store pejs, opstår her en integreret hyggekrog, som en harmonisk del af den nye arkitektoniske helhed.